PRESS2

Sinds het begin van onze zakelijke activiteiten hebben we een duidelijke visie van onze ontwikkeling. We bouwen aan een modern, dynamisch en wereldwijd actief bedrijf, dat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van onze Business partners.Onze missie is om het concurrentievermogen van onze klanten te versterken door aan hun verwachtingen te voldoen. We bieden onze Business Partners een toegevoegde waarde, dat is de versterking van onze producten, diensten en oplossingen, door het toevoegen van nieuwe en verbeterde functies en waarden.

Dankzij onze klanten en het vertrouwen in ons en in onze waarden, hebben we voor de grootste producent van bewerkt vlakglas voor de bouwsector te worden.

pilkington

De missie van de NSG Group is wereldwijd marktleider worden in innovatieve high performance glas en beglazing oplossingen, die bijdragen aan energiebesparing en aan veilig en ethisch werken.

De Groep is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van glas en beglazing systemen in drie grote zakelijke gebieden; Building Products, Automotive en technisch glas.

Opgericht in 1918, verwierf NSG de toonaangevende Britse glasproducent Pilkington plc in juni 2006. Vandaag heeft de Vennootschap een gezamenlijke omzet van iets meer dan JPY 550.000.000.000, met productiefaciliteiten in 29 landen ,verkoop in 130 landen en wereldwijd werk aan ongeveer 29.500 mensen Wij opereren in drie belangrijke sectoren. Automotive bedient de originele apparatuur, aftermarket vervangings- en gespecialiseerd transport beglazing markten. Bouwkundig levert glas voor architecturale en zonne-energie toepassingen. Technische Glass producten zijn zeer dun glas voor displays, lenzen en lichtgeleiders voor printers, glasvezel, en worden gebruikt in de batterij afscheiders en motor timing riemen.

We hebben belangrijke marktaandelen in de meeste bouw- en automotive product markten van de wereld, met een breed geografisch bereik, waardoor we reageren op klanten wiens Operations, met name in het geval van Automotive OE, steeds mondialer zijn.