maco

MACO zijn toonaangevende fabrikanten van deuren en ramen, het ontwerpen en produceren van hardware voor meer dan 60 jaar. Door te investeren in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitscontrole, produceren we meer dan 2 miljard componenten per jaar.

Ons Britse hoofdkantoor in Sittingbourne, Kent heeft state of the art training faciliteiten, waaronder een high-tech collegezaal en een complete laboratorium faciliteit om het testen van deur en raam productie ontwikkeling testen of ze voldoen aan de industriestandaarden. Deze faciliteiten zijn allemaal gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Onze klanten worden ondersteund door onze high-tech magazijn waar we een speciale voorraad houden met een waarde van circa £ 4million. Onze klantgerichte aanpak is erg belangrijk voor ons omdat wij geloven dat wij partners zijn en technische ondersteuning op alle gebieden van de productie en installatie bieden.

Onze nationale sales team is er om oplossingen te leveren en en laten klanten volledig profiteren van het gebruik MACO producten.

logoWALAen

Wala Sp. z o.o. is een toonaangevende fabrikant van aluminium schrijnwerk fittingen, actief in het hele land sinds 1980. Ons bedrijf beschikt over een volledig assortiment van handgrepen, deurkrukken, scharnieren en dode bouten. De productie wordt uitgevoerd door toepassing van moderne technieken, die in deze bedrijfstak worden uitgevoerd. Onze producten hebben de CE-Europees kwaliteitscertificaat.