Search
Close this search box.

Over Ons

Welkom bij ALBUD, een leider in de PVC- en aluminium ramen- en deurenindustrie. Ons bedrijf vormt met trots leefruimtes door innovatieve oplossingen te bieden die functionaliteit, esthetiek en energie-efficiëntie combineren.

Een Geschiedenis van Succes

We zijn begonnen in 1994 en sindsdien hebben we consequent gewerkt aan kwaliteit, precisie en professionaliteit. Dankzij de toewijding van ons team van ervaren specialisten en voortdurende investeringen in moderne technologieën hebben we het vertrouwen van klanten gewonnen, niet alleen op de binnenlandse markt, maar ook op veeleisende exportmarkten.

Producten van de Hoogste Kwaliteit

Ons assortiment omvat een breed scala aan PVC- en aluminiumproducten, aangepast aan de diverse behoeften en verwachtingen van onze klanten. Of u nu geïnteresseerd bent in modern design, hoge energie-efficiëntie of innovatieve technische oplossingen, onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Technologische Innovaties

We zijn trots op ons streven naar technologische ontwikkeling. We volgen voortdurend trends en innovaties om producten te leveren die voldoen aan de nieuwste branchestandaarden. Onze geavanceerde technologische ramen en deuren zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de verbetering van de energie-efficiëntie van huizen en gebouwen.

Export op Hoog Niveau

Onze producten worden niet alleen in eigen land gewaardeerd, maar ook op buitenlandse markten. Dankzij jarenlange exportervaring zijn we in staat om effectief te concurreren en onze oplossingen wereldwijd aan klanten te leveren. We zorgen voor een uitgebreide klantenservice, met professionele ondersteuning en tijdige leveringen.

Vertrouwen en Partnerschap

In onze relaties met klanten leggen we veel nadruk op vertrouwen en partnerschap. Ons bedrijf is gebouwd op solide ethische principes en waarden, waardoor onze klanten tevreden terugkomen vanwege de kwaliteit van onze producten en service.

Onze Sterke Punten

Gericht op een langdurige samenwerking met onze klanten.

Toepassing van op maat gemaakte oplossingen voor de behoeften van elke klant.

Jarenlange ervaring in samenwerking met klanten.

Iedere klant van ons krijgt een individuele begeleider die verantwoordelijk is voor uitgebreide ondersteuning.

Iedere levering van ons wordt zorgvuldig en op tijd uitgevoerd.

KWALITEIT, ENERGIEZUINIGHEID, AKOESTIEK, MODERNE APPARATUUR, GEKWALIFICEERD PERSONEEL

Moderne machinepark, hoogwaardige grondstoffen en ervaren personeel bieden de mogelijkheid om sterk en duurzaam stelwerk te produceren dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

De productparameters, bevestigd door talrijke certificaten, dragen bij aan uitstekende thermische en akoestische eigenschappen zonder afbreuk te doen aan het uitstekende visuele effect.

Transport

Door onze producten aan onze klanten te leveren, vertrouwen we op onze eigen logistieke basis. Onze kennis van hoe producten effectief te beveiligen tijdens het transport zorgt ervoor dat de ramen bij de klant aankomen met behoud van de hoogste veiligheidsnormen.

We begrijpen hoe belangrijk levertijd is, daarom is tijdigheid van geleverde goederen een van de prioriteiten waarmee we in ons werk rekening houden. Een goede organisatie en jarenlange ervaring helpen ons om dit na te leven.

Scroll naar boven