Search
Close this search box.

ECONOLINE

Het systeem is ontworpen voor het construeren van deuren en ramen zonder thermische isolatie; het maakt het mogelijk om lichte, duurzame en functionele constructies te ontwerpen. Compatibel met andere Aliplast-systemen: gemeenschappelijke beglazingslatten, afdichtingen, hoeken en beslag.

Het systeem is bedoeld voor het bouwen van architecturale elementen zonder thermische isolatie voor intern en extern gebruik: ramen, deuren en scheidingswandsegmenten bedoeld voor algemeen gebruik in openbare en industriële gebouwen (in kantoorruimtes).

Er is een mogelijkheid om Econoline-systeemdeuren in te bouwen in scheidingswanden gemaakt van Econoline-segmenten of in andere wanden met een willekeurige constructie. Beglazingslatten zijn verkrijgbaar in rechthoekige en afgeronde varianten.

De constructie van het systeem maakt het gebruik van randhendels mogelijk, die eenvoudiger te installeren en economischer zijn.

Op basis van het Econoline-systeem is het mogelijk om paneeldeuren (Econoline paneeldeuren) te ontwerpen. Er kunnen rookdichte deuren worden gebouwd – Econoline-systeemdeuren met rookdichte functie voldoen aan de rookdichtheidsklassen Sa, Sm volgens PN-EN 13501-2+A1:2010.

Er is de mogelijkheid om schuifdeuren, draaideuren te construeren, wanden onder elke hoek te verbinden en reeds gemaakte of zelfs geïnstalleerde elementen te versterken.

Een brede keuze aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structurele kleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken nabootsen (Qualideco PL-0001), anodisatie (Qualanod 1808), bicolor.

Scroll naar boven