Search
Close this search box.

GENESIS 75

Driekamersysteem voor ramen en deuren ontworpen voor de bouw van ramen met verhoogde thermische isolatie. De thermische kenmerken van het Genesis 75-venster voldoen aan de eisen die gelden sinds 2021 (Uw vanaf 0,90).

Het Genesis 75-systeem is gebaseerd op raamprofielen met een diepte van 75 mm. Een breed scala aan profielen aangeboden binnen het Genesis 75-systeem maakt het mogelijk om moderne ramen, deuren en vitrines te ontwerpen met een hoge functionaliteit.

In het Genesis 75-systeem zijn moderne isolatiematerialen gebruikt, die nieuw zijn op de markt; naast de klassieke centrale raamafdichting is een extra thermische afdichting ontworpen om zeer goede luchtdichtheid van de ramen te bereiken (luchtlekkage, waterdichtheid).

In het systeem is er de mogelijkheid om verschillende afwerkingen voor profielen te kiezen (inclusief renovatieprofielen), wat de constructie van het raam een individueel karakter geeft.

Het systeem maakt ook de realisatie van een volledig glazen hoekverbinding onder een hoek van 90 graden mogelijk. Het raam- en deursysteem Genesis 75 stelt een nieuwe norm voor isolatie van ramen, met behoud van de hoogste ergonomie van gebruik en moderne esthetiek van het profiel.

Op basis van het Genesis 75 deursysteem kunnen ook paneeldeuren worden gemaakt. Genesis 75 is een systeem bedoeld voor het ontwerpen van raam- en deurconstructies, zowel in openbare gebouwen als in eengezins- of meergezinswoningen.

Er is de mogelijkheid om het Flyscreen-systeem en het Insect System (muggennet systemen tegen insecten) te installeren.

Een brede keuze aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structurele kleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken nabootsen (Qualideco PL-0001), anodisatie (Qualanod 1808), bicolor.

Scroll naar boven