Search
Close this search box.

GENESIS 90

Driekamerig aluminium systeem ontworpen voor de bouw van ramen met verhoogde thermische isolatie, voldoet aan de eisen van het Passive House-certificaat voor constructies met thermische isolatie Uw <0,8 W/m2K.

Het systeem is ontworpen om te voldoen aan de hoogste thermische eisen voor beglaasde en vensterconstructies in Polen, Europa en wereldwijd. Het voldoet aan alle vereisten voor elementen die worden gebruikt in passieve bouw. Het Genesis 90-systeem heeft een certificaat van het Passive House Institute in Darmstadt (PHI).

In de oplossing is een thermische tussenlaag van 55 mm hoog toegepast, gemaakt van materiaal met verhoogde thermische isolatie. Het centrale afdichtingsprofiel is verkrijgbaar in 2 versies: standaard en voorzien van een thermische inzet (gemaakt van warmtebestendig materiaal XPET).

Het systeem biedt een groot aantal profielen voor kozijnen, vleugels en staanders die zijn aangepast aan statische eisen. De maximale hoogte van de raamvleugels is 3 m, het maximale gewicht van de vleugels is 180 kg.

Diverse soorten geïntegreerde vensterbankprofielen beschikbaar, compatibel met afvoergoten, mogelijkheid tot verborgen afvoer in kozijnen, ramen en dorpels. Breed scala aan verschillende soorten uitbreidingen beschikbaar; versterkingen kunnen worden geschroefd of geïntegreerd met profielen, dilatatieprofielen.

Mogelijkheid om beslag voor ‘Eurogroove’ toe te passen, met zichtbaar of verborgen scharniergedeelte, compatibel met beschikbare beslagen van gerenommeerde bedrijven op de markt. Profielen met groeven voor PVC-beslag beschikbaar (as 9 mm en as 10 mm, voor beslagen beschikbaar op de markt)

Het systeem biedt oplossingen die zijn afgestemd op specifieke eisen van Europese markten (bijv. Nederlandse kozijnen, kozijnen met verborgen afvoer, Franse renovatieoplossingen, smalle beweegbare middenstijlen)

Ruime keuze aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structuurkleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken imiteren (Qualideco PL-0001), anodiseren (Qualanod 1808), tweekleurig.

Scroll naar boven