Search
Close this search box.

PANORAMA

Driekamer thermisch geïsoleerd deursysteem, ontworpen voor de constructie van harmonica deuren die het mogelijk maken om brede, open doorgangen te arrangeren. Mogelijkheid tot gebruik van twee soorten drempelsystemen: een systeem met een vlakke drempel met borstelafdichting en een waterdichte drempel gebaseerd op een volledige kozijn rondom het gehele terrasraam.

Afhankelijk van de vereisten en toepassing, biedt het Panorama-systeem constructies die naar binnen openen, of naar buiten in een zeer grote vleugelconfiguratie (2+1, 3+2, 3+3).

Geïntegreerde fittingen: scharnier met onderwagen, scharnier met sluiting en lage handgrepen verbeteren de functionaliteit van de constructie; tegelijkertijd verkleinen ze de afmetingen van de opgevouwen harmonica deurconstructie.

Het Panorama-systeem is beschikbaar in een variant met verhoogde thermische isolatie (dankzij het gebruik van extra thermische inserts rond de omtrek en tussen de spacers van het deurvleugelprofiel en de kozijnen).

Het Panorama harmonica deursysteem maakt het mogelijk om een esthetische en functionele constructie te maken, comfortabel voor gebruikers, terwijl het ook de mogelijkheid biedt voor zeer effectief ruimtegebruik in het gebouw.

Een brede keuze aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structurele kleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken nabootsen (Qualideco PL-0001), anodisatie (Qualanod 1808), bicolor.

Scroll naar boven