Search
Close this search box.

SUPERIAL

SUPERIAL I+

Het systeem is ontworpen voor de constructie van ramen, deuren en etalages met hoge thermische isolatie-eigenschappen. Hoge thermische isolatieprestaties zijn bereikt door het gebruik van speciale thermische inserts die tussen de thermische spacers worden geschoven en rondom het glas, wat de isolatie van de doorsnede verbetert tot 0,2-0,4 W/m²K.

Een breed scala aan profielen garandeert de gewenste esthetiek en sterkte van de constructie. Er is de mogelijkheid om ramen te installeren in gevelsystemen. Beglazingslatten zijn verkrijgbaar in rechthoekige en afgeronde varianten.

Profielvormen zijn aangepast voor de montage van verschillende soorten omslagbeslag, inclusief verborgen scharnieren en PVC-beslag.

Een breed scala aan beglazingsmogelijkheden maakt het gebruik van alle gangbare typen glas mogelijk, waaronder enkel-, dubbelkamer-, akoestische of inbraakwerende beglazing.

Beschikbare optie van een lage drempel in een- en tweevleugelige, rechthoekige balkondeuren (constructies met gebruik van speciale profielen); daarnaast verbetering van de afdichtingsparameters van de constructie door gebruik van de ACRS461 afdichting.

Het systeem maakt het ontwerp van moderne raamconstructies in vele varianten mogelijk; het wordt gebruikt in het ontwerp van residentiële gebouwen en openbare voorzieningen.

Een brede keuze aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structurele kleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken nabootsen (Qualideco PL-0001), anodisatie (Qualanod 1808), bicolor.

Scroll naar boven