Search
Close this search box.

ULTRAGLIDE

Systeem met verhoogde thermische isolatie bedoeld voor het ontwerpen van schuif- of hef-schuifconstructies.

Dankzij de parameters stelt het ULTRAGLIDE-systeem u in staat om constructies met zeer grote afmetingen van bewegende vleugels te ontwerpen: de maximale afmetingen van constructies die in dit systeem kunnen worden gerealiseerd zijn: vleugelhoogte Hs=3300 mm en vleugelbreedte Bs=3500 mm.

Het ULTRAGLIDE-systeem maakt het mogelijk om grote, maar tegelijkertijd stabiele schuiframen en -deuren te construeren, met een maximaal gewicht van de vleugels: 250 kg voor de schuifoptie, en 400 kg voor de hef-schuifoptie.

Systeem aangepast aan de nieuwste eisen op het gebied van thermische isolatie: in het systeem zijn thermische spacers gebruikt met breedtes van 22 mm en 28 mm verrijkt met glasvezeltoevoeging, thermische inserts en subsill inserts die de thermische isolatie van de doorsnede verbeteren.

Het systeem maakt de constructie van grote beglazingen mogelijk, wat zorgt voor uitstekende verlichting van de binnenruimtes en het gemakkelijker maakt om deze in te richten, terwijl het tegelijkertijd de stabiliteit, functionaliteit en lichtheid van de constructie behoudt.

Een breed scala aan kleuren – RAL-palet (Qualicoat 1518), structurele kleuren, Aliplast Wood Colour Effect – houtachtige kleuren, Aliplast Loft View – kleuren die steenachtige oppervlakken nabootsen (Qualideco PL-0001), anodisatie (Qualanod 1808), bicolor.

Scroll naar boven